Personvern
Revidert versjon 26.06.24

Aktiv Jæren er et interkommunalt samarbeid mellom Time og Klepp kommune.

Vår nettstedsadresse er: https://www.aktivjaren.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Vi lagrer navn og kontaktinformasjon samt tilknytning til aktivitet og arrangør/organisasjon. Vi samler ikke inn data for markedsføringsformål, men for å nå ut med informasjon til innbyggere og andre om aktiviteter i Klepp og Time. Kommunene kan bruke kontaktinformasjonen til å sende ut nyttig informasjon til lag og organisasjoner.

Media

Hvis du laster opp bilder som viser personer, må du være sikker på at vedkommende har gitt tillatelse til dette. Du bør unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS), da andre kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer et arrangement eller en arrangør, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Www.aktivjaren.no bruker ikke analyseverktøy som Google analytics.

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som brukeren oppgir i brukerprofilen sin. Nettstedets administratorer kan se og redigere denne informasjonen. Opplysningene blir lagret inntil vi får melding fra deg eller ny kontaktperson om at du ikke lenger er kontaktperson for aktivitet eller arrangør/organisasjon.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål angående denne personvernerklæringen eller ønsker at vi sletter opplysningene om deg, ber vi deg ta kontakt på kultur@klepp.kommune.no.

 

 

Hopp rett ned til innholdet