Norsk Folkehjelp Jæren

Om aktiviteten

Norsk Folkehjelp Jæren er et frivillig lokallag underlagt Norsk Folkehjelp som er en politisk uavhengig medlemsorganisasjon. Vi driver med friluftsliv, førstehjelp og redningstjeneste. Vi kjører kurs innenfor førstehjelp kontinuerlig, både internt for egne medlemmer, samt eksternt for firma, etater, barnehager, lag og diverse organisasjoner. Vi har en egen ungdomsgruppe som har samling hver mandag fra kl. 18-20 for ungdom mellom 13-18 år. Her forberedes ungdommen til den dagen de blir 18 år og kan tre inn som mannskap i Saniteten. Saniteten har mannskap fra 18 år og oppover som deltar flittig i førstehjelp og sikkerhetsarbeid for lag og organisasjoner ved større arrangement, men også redningsmannskap som står i beredskap ved aksjoner på vegne av Den norske redningstjenesten. Vi i Norsk Folkehjelp Jæren er alltid på utkikk etter nye frivillige som ønsker å ta del i det gode samholdet vårt. Ta kontakt dersom dette kan være noe for deg.

Nyttig informasjon

Gå til aktivitetens nettside for mer informasjon

Utstyr:

Gode uteklær og sko. Medlemmer over 18 år i Saniteten som står i beredskap bruker lagets uniform. Uniformen dekkes helt eller delvis av laget. Uniformen er laget for uteaktiviteter tilpasset både sommeren og vinteren.

Beskrivelse av faste kostnader:

Medlemskontingent kr 350,-. Halv kontingent for barn, skoleelever, studenter og pensjonister.

Kan tilrettelegges for:

    Type aktivitet:

    Friluftsliv, sosial forening, sosial tjeneste

    Passer for aldersgruppe:

    Barn, eldre, unge, voksne

Sist oppdatert 16. august 2023

Bilder

Informasjonen på denne siden er gitt til oss fra arrangøren. For mer informasjon ta kontakt med arrangøren av aktiviteten.

Hopp rett ned til innholdet