Kulturbanken

Kontaktperson

Om aktiviteten

Kulturbanken er et ressurssenter for kultur midt i hjerte av Jæren. Scenerom, øvingsrom og samlingssted. For profesjonelle og lokale, barn, unge og voksne. Her kan du være en del av en, eller flere av våre Kulturfabrikker, leie scenerom, øvingsrom eller lokaler til eventer av ulike slag. Du kan også kontakte oss ved behov for hjelp til å skreddersy arrangementer, underholdning m.m Vi tilbyr gjennom Kulturfabrikkene våre kurs, prosjekter og aktiviteter for alle aldre og samfunnslag. Om du skulle sitte inne med en idè eller et kulturelt behov så ønsker vi både deg og gode idèer velkomne til å ta kontakt. Vi vil også være et samlingspunkt for lag og organisasjoner i lokalmiljøet, så ta kontakt for å se på muligheter for samarbeid, lokaler til klubbkvelder eller bare for å slå av en prat.

Nyttig informasjon

Gå til aktivitetens nettside for mer informasjon

Utstyr:

Kulturbanken har et stort kostyme- og rekvisitt lager, samt etter hvert en stor utstyrsbank i form av musikkutstyr, kortrapper, osv osv.

Anbefaler også å ta en titt på vårt ALLEMED tiltak; www.kulturkontoen.no

Beskrivelse av faste kostnader:

Medlemskontingent kr 100,- - del av fastsatt deltakeravgift på fritidsaktiviteter, o.l.

Kan tilrettelegges for:

  • Personer med bevegelseshemming
  • Personer med hørselshemming
  • Personer med synshemming
  • Personer med utviklingshemming

Type aktivitet:

Tilrettelagt fritid

Passer for aldersgruppe:

Baby, barn, eldre, unge, voksne

Sist oppdatert 22. mai 2024

Informasjonen på denne siden er gitt til oss fra arrangøren. For mer informasjon ta kontakt med arrangøren av aktiviteten.

Hopp rett ned til innholdet